flower

Uusi kansainvälinen verkkolehti - 01.04.2005

Uusi kansainvälinen Open Access -verkkolehti:
NÄKÖKULMIA IHMISEN JA TEKNOLOGIAN VUOROVAIKUTUKSEEN


Human Technology: An Interdisciplinary Journal on Humans in ICT Environments, on uusi, tieteellinen verkkolehti, joka tarkastelee ihmisen ja teknologian väliseen vuorovaikutukseen liittyviä ajankohtaisia kysymyksiä.

Lehti käsittelee ihmisten ja teknologian välistä suhdetta useista eri näkökulmista ja vaihtelevin teemoin. Ensimmäisen numeron artikkelit käsittelevät esimerkiksi mobiiliteknologian käyttöä, elektronisten pelien vaikutuksia sekä uusien teknologisten sovellutusten kehittämistä. Lehti on luettavissa maksutta osoitteessa: www.humantechnology.jyu.fi. Seuraavan numeron teemana on oppiminen ja teknologia.

Human Technology ilmestyy kahdesti vuodessa. Voit tilata maksuttoman ilmoituksen kunkin uuden numeron ilmestymisestä http://www.humantechnology.jyu.fi/list/ Lehden julkaisijana toimii Jyväskylän yliopiston ihmislähtöisen teknologian tutkimuskeskus Agora Center.

Innovatiiviset, tieteellisesti korkeatasoiset ja käytännönläheiset artikkelit, joita lehdessä julkaistaan, on suunnattu sekä tieteellisen yhteisön että julkisen ja yksityisen sektorin toimijoille. Lehden kantavana visiona on luoda kohtauspaikka monitieteisen keskustelun sekä monialaisen ajatustenvaihdon ja yhteistyön vahvistamiseksi.


Lue lisää lehden kotisivuilta: www.humantechnology.jyu.fi

Lisätietoja:
Päätoimittaja, kognitiotieteen professori Pertti Saariluoma
Puh. (014) 260 3095
Email: psa@it.jyu.fi

 

http://www.humantechnology.jyu.fi

Teksti: Pertti Saariluoma